Proizvođač

Model

Motor

ODABERI

Česta pitanja kupaca

Prvi put kada unesete podatke o  vašem vozilu za neki od servisa Vi ste se automatski i registrirali unosom Vaše e-mail adrese i lozinke. Kod svake druge posjete našoj stranici dovoljno je da unesete Vaše pristupne podatke i u samo par koraka možete rezervirati neki od servisa i termin dolaska. 
Svi rezervni dijelovi koje koristimo su premium kvalitete što podrazumijeva da su proizvedeni u skladu s proizvodnim standardima propisanih od strane proizvođača motornih vozila i usporedivo su jednake kvalitete kao i dijelova korištenih u prvoj ugradnji na Vašem vozilu. Sav potrošni materijal je uključen u cijenu servisnih paketa i posebno se ne obračunava. Neki od njih su: Renault spare parts, Motrio, Nissan, ELF, SKF, BOSCH, Mann, SNR, Valeo, Continental i drugi
Kako bi ispoštovali Vaše vrijeme moramo planirati servise unaprijed. Optimalan period za planiranje servsa jest da je on unaprijed rezerviran i planiran kroz naš servsi kako bi vi bili primljeni u točno zakazano vrijeme koje želite i da vam servis bude završen u dogovoreno vrijeme.
Na svaki naš proizvod i uslugu te na servisne pakete koji su navedeni na cijeni servisa dajemo garanciju 12 mjeseci. Time dokazujemo kvalitet naših proizvoda i usluga. Za određene proizvode kao što su Renault akumulatori za sve marke vozila,  garancija je 3 godine.
Možete servisirati vaše vozlilo, ali time gubite tvorničku garanciju, što Vam ne preporučujemo. Ako je Vaše vozilo u garanciji naša preporuka je da ga održavate kod ovlaštenog servisera kako bi vozilo zadržalo tvorničku garanciju
Možete otkazati ili prolongirati servis pozivom na info telefon +387 35 321 101 svakim radnim danom od 8 – 16:30 h i subotom od 8 – 13h.

1 KOŠARICA

Ukupno: 0 KM

Dalje

Radno vrijeme

PON - PET:08:00 - 16:30
SUB:08:00 - 13:00
NED:Zatvoreno

Tuzla Info

Adresa

Šićki Brod b.b.

75000 Tuzla

Telefon

+387 35 321 101

Faks

+387 35 321 109

E-pošta

[email protected]